`Një tregim prekës` - Sadullah Bajrami (pjesa 1/2), by: ebuomer | Soundcry
`Një tregim prekës` - Sadullah Bajrami (pjesa 1/2) Published by ebuomer via Youtube
Possible Artists: No music artists were found for this video.Title: `Një tregim prekës` - Sadullah Bajrami (pjesa 1/2)
Author: ebuomer
Rating: 4.857143
Views: 33416
Description: Një tregim i shkëputur nga ligjërata e hoxhës të nderuar Sadullah Bajrami, me titull 'Xhenneti'. Një storie prekëse e një djaloshi musliman, i cili jetoi në shek.X, në një qytet të Irakut të quajtur Rakka.

Tregimi trasmetohet nga një gjeneral i njohur me nofkën 'Ebu Kudame esh-Shami', i cili na flet për devotshmërinë, trimërinë dhe dëshirën e pashoqe të djaloshit dhe nënës së tij, për ta kënaqur Allahun e Madhëruar e për ta fituar Xhenetin e Tij.

Lusim Allahun e Madhëruar që ajo që dëgjojmë të shërbejë si fanar i ndriqimit të gjurmëve të atyre që shpëtuan nga kthetrat e kësaj bote kalimtare e që me guxim të pashembulltë i mposhtën sfidat e saj.
Source: Youtube
Youtube comments